Pennut ovat vihdoinkin kaikki syntyneet! =)

Hermostunut ensikertalaiskätilö ja ensisynnyttäjä onnistuivat sittenkin, vaikka usko meinasi loppua kesken.  =)

Hillan lämmöt laskivat sunnuntaina 12:30. ja vuorokauden päästä tuosta pitäisi synnytyksen käynnistyä. Maanantain vastaisen yön valvoin ja vahdin Hillaa josko synnytys alkaisi. Eikä mitään. Ei sitten minkäänlaisia merkkejä, pientä läähätystä vaan. Ensimmäinen soitto eläinlääkärille...Kuinka kauan uskallan oottaa sitä synnytystä ennenkuin rupeen viemään sitä ultraan. Iltapäivään annettiin lupa odottaa. Ei kun odotusta vaan...

Puoli yhden aikaan ilmestyi "kupla" ja ponnistukset alkoi...tuli toinenkin "kupla"...hermot kiristy, kuinka kauan uskaltaa oottaa...Kolmen tunnin päästä soitto eläinlääkärille. "Ei ne tuu ulos", käski kokeilla sormen kanssa kuinka kaukana pentu on...No se oli sentin päässä...Puol tuntii maltoin oottaa, kun ei vieläkään tule...Viittä vaille neljä soito eläinlääkärille. "Mitä miä teen tän kanssa, hermot menee?" Ihana Marika-eläinlääkäri lupasi koukata meidän kautta mennessään kotiin. Ja juuri kun eläinlääkäri tulee paikalle, ensimmäinen pentu on jo ulkona =). Eli ensimmäinen uros syntyi 16:10. Ja toinen uros heti kymmenen minuutin perästä. Kolmas syntyi 18:10. Sitten tauko...ei mitään. Olin tuntevani et ois pentu viel ja attelin et katotaan yön yli. Jos ei siihen mennessä synny niin soitan aamulla eläinlääkärille.

Aamulla kokeilin taas vatsaa...Ei tunnukkaan mitään. Eli siinähän ne kaikki sit oli. Tyytväisenä menin tiistaina iltavuoroon ja mies jäi pentuvahdiksi. Viiden jälkeen mies soittaa järkyttyneenä. Hilla oli synnyttänyt terveen pennun vielä. 24,5 tuntii ensimmäisen pennun jälkeen! Kotiin mennessä tarkistin sukupuolen...tyttö, 190g. Ja ponteva kuin mikä =). Kyllä se pieneltä näytti urosten rinnalla, jotka painoivat 240-280g.

Että näin meillä...älkää naurako, tää tarina on tosi =). Manasin kyllä muutaman kerran että jää kyllä viimiseksi pentueeksi,  mutta ehkäpä ei sittenkään =)

Tässä vielä muutama kuva...

Hilla ennen synnytystä

1127559.jpg

1127558.jpg

1127556.jpg

1127555.jpg